Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت‌ آبفای استان تهران با بیان اینکه قیمت تمام شده تأمین و توزیع آب در تهران ۲۵۰۰ تومان به ازای هر مترمکعب است، گفت: اکنون ۶۰ درصد مشترکان تهرانی زیر ۲۰ هزار تومان قبض آب پرداخت می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در نشستی خبری اظهار داشت: هزینه تمام شده تأمین و توزیع هر مترمکعب آب در تهران 2500 تومان است اما تنها 700 تومان از مشترکان اخذ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بختیاری با بیان اینکه اکنون شرکت‌های آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای شرکت‌هایی زیان‌ده هستند و با زیان انباشته مواجه‌اند، گفت: در تهران زیان انباشته شده بیش از سه تا چهار هزار میلیارد تومان است.

وی افزود: اکنون 60 درصد مشترکان تهرانی زیر 20 هزار تومان قبض آب پرداخت می‌کنند که با توجه به کیفیت آب و هزینه‌ای که پرداخت می‌شود می‌توان گفت که تقریبا آب مجانی در اختیار مشترکان قرار می‌گیرد اما طرحی مشابه طرح برق امید، برای رایگان شدن آب مشترکان کم‌مصرف در حال بررسی است که هنوز تصمیمی در این باره اتخاذ نشده و باید منتظر مباحث مطالعاتی و کارشناسی در این زمینه باشیم.

وی ادامه داد: آب شهر تهران جزو بهترین آب‌های دنیا است و اگر می‌خواهیم میزان مصرف آب مدیریت شود باید دو مولفه فرهنگ‌سازی و اقتصاد را در نظر بگیریم در غیر این صورت کاهش مصرف نخواهیم داشت.

بختیاری با بیان اینکه قانون اجازه قطع آب را نمی دهد اما در سال‌های قبل در بخش‌هایی از شهر تهران که مصرف بی‌رویه وجود داشت مجوزهای خاصی را اخذ و نسبت به قطع آب چند روزه مشترکان اقدام کردیم، گفت: امسال قطع آب برای هیچ مشترکی انجام نشد ولی فشار آب را برای مشترکان پرمصرف به طور محسوس کاهش دادیم.

وی افزود: در تهران 60 درصد مردم زیر خط نرمال، 20 درصد در حد نرمال و کمی بیشتر و 15 تا 20 درصد در دسته پرمصرف‌ها و 5 درصد در دسته بسیار پرمصرف قرار دارند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه در فصل تابستان و در زمان پیک مصرف میزان افزایش مصرف مشترکان در شهر تهران از 25 درصد نسبت به آغاز شیوع ویروس کرونا به 7 تا 8 درصد کاهش یافت، گفت: این مسئله جای تشکر دارد چرا که مردم در زمان پیک همکاری بسیار خوبی با ما داشتند که اگر این همکاری صورت نمی‌گرفت با مشکلات جدی مواجه می‌شدیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به ادغام شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی گفت: 10 سال بود که قرار بود این دو شرکت با یکدیگر ادغام شوند اما کسی جرأت نمی کرد، اکنون که این مسئله اتفاق افتاده شاهد اثرات بسیار مثبت آن هستیم تا جایی که در جنوب شرق تهران توانستیم برابر سه سال اعتبار این شهرستان‌ها در 4 یا 5 ماه گذشته هزینه کنیم و از برکات این تصمیم این است که در استان تهران طی دو تا سه سال آینده دیگر روستایی با مشکلی آب مواجه نخواهد بود و مسئله آبرسانی تانکری در استان تهران حذف خواهد شد.

بختیاری با بیان اینکه در تهران کوچکترین نشانه‌هایی از کووید 19 نه در آب شرب و نه پساب فاضلاب وجود ندارد، گفت: این موفقیت که در بین پایتخت‌های دنیا کم‌نظیر است، به علت آن حاصل شده که کیفیت آب شرب را به میزان بالاترین استانداردهای کیفیتی در نظر گرفته و به شبکه تزریق می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در خصوص اقدامات صورت گرفته برای بازسازی شبکه آب تهران نیز گفت: 40 درصد شبکه تهران بالای 50 سال قدمت دارد و قصد داریم که امسال نیز همانند سال گذشته پروژه اصلاح و بازسازی شبکه را دو برابر بیشتر انجام دهیم اما این تلاش‌ها تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله دارد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت آب وفاضلاب شرکت آب وفاضلاب مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۴۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ یوسف اینانلو، سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در خصوص مدیریت مصرف و استفاده از کنتورهای هوشمند گفت: از آنجا که لازم است میزان مصرف مشترکان رصد شود و پایش هم صورت گیرد و اطلاعات لازم به دقت به مشترکین اعلام شود در استان قزوین نیز نصب کنتورهای هوشمند با روند مناسبی ادامه دارد.

وی افزود: در حال حاضر میزان پیک مصرف برق در استان ۸۰۰ مگاوات است که در این راستا با نصب بیش از ۲۸ هزار کنتور هوشمند حدود ۶۰ درصد مشترکین با مصرفی معادل ۵۰۰ مگاوات تحت پوشش کنتور هوشمند قرار دارند و این روند ادامه دارد.

اینانلو بیان کرد: با نصب حدود ۳۰ هزار دستگاه کنتور هوشمند در استان تلاش می کنیم تا شروع اوج مصرف بتوانیم حدود ۷۵ درصد مشترکین را تحت پوشش این کنتورها قرار دهیم.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآورشد: از سال گذشته کلیه مشترکین جدید با نصب کنتورهای هوشمند «فهام» تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند و مصرف آنها پایش شده و قابل کنترل است و تمامی نهادها و دستگاههای اجرایی و عمومی هم به کنتورهای هوشمند مجهز شده اند و مصارف آنها نیز پایش می شود.

وی اضافه کرد: هیئت دولت از مسئولان ادارات خواسته که مصرف خود را کنترل و مدیریت کنند و در این زمینه نیز مصوبه هیئت دولت در خصوص تغییر ساعات اداری در دستور کار است و به احتمال زیاد از ۱۵ خرداد ماه ساعات کار ادارات دولتی تغییر خواهد کرد تا از روشنایی طبیعی روز بیشتر استفاده شود که این کار در مدیریت مصرف و صرفه جویی برق تاثیر زیادی دارد.

اینانلو در خصوص نحوه کاهش مصرف و تاثیر کنتورهای هوشمند در مدیریت مصرف برق گفت: تعرفه های برق برای مشترکین به روش های مختلفی اعمال می شود که برخی دستگاههای دولتی که شامل فعالیت های عمومی هستند(مراکز درمانی استثناء هستند) در ساعات اداری باید مصرف خود را حداقل ۳۰ درصد و در خارج از ساعات اداری به ۶۰ درصد کاهش دهند که با بهره گیری از کنتورهای هوشمند این وضعیت مدیریت می شود.

وی یادآورشد: در بخش صنایع استان که تعداد آنها قابل توجه است با این رصد باید حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد مدیریت مصرف شود و هفته ای یک روز جابحایی بار انجام شود و به جای آن در روز تعطیل و جمعه کار کنند تا تولید هم انجام شود.

این مدیر بیان کرد: در بخش کشاورزی با توجه به پروانه هایی که از سوی شرکت آب منطقه ای صادر شده عملا باید روزانه ۵ ساعت همکاری صورت گیرد و در بخش تجاری و اصناف بایستی در ساعات میانه روز که این واحدها عملا کارکرد زیادی ندارند مدیریت مصرف اعمال شود.

اینانلو گفت: در استان قزوین معمولا کسبه و اصناف از ساعات ۱۳ تا ۱۶ تعطیل هستند و فعالیت نمی کنند در این بخش هم با استفاده از این کنتورهای هوشمند که پایش می شود باید صرفه جویی شود تا در بخش های دیگر بتوانیم نیازها را تامین کنیم.

وی در خصوص مشترکان خانگی هم اظهارداشت: مشترکین خانگی از نظر زمانی به دو دوره تقسیم شده اند و در ماههای گرم سال و غیر گرم سال برنامه ریزی کرده ایم و برای ماههای گرم سال شامل« خرداد، تیر، مرداد و شهریور» از مشترکین درخواست می کنیم که الگوی مصرف را رعایت کنند و در این چهار ماه میزان مصرف ماهیانه هر مشترک بر اساس الگوی مصرف ماهیانه ۳۰۰ کیلو وات ساعت و در ایام غیر گرم سال که هشت ماه می شود الگوی مصرف مشترکین خانگی ۲۰۰ کیلو وات ساعت می باشد.

اینانلو اضافه کرد: عملا برای مشترکین خانگی در ایام گرم سال با توجه به این که از وسایل سرمایشی استفاده می کنند الگوی مصرف ۵۰ درصد افزایش پیدا می کند و از ۲۰۰ کیلو وات به ۳۰۰ کیلو وات ساعت در ماه می رسد.

این مسئول یادآورشد: خوشبختانه مردم استان قزوین در سال گذشته ۸۳ درصد از مشترکین خانگی الگوی مصرف را رعایت کردند که عددی قابل توجه است و امیدواریم این میزان امسال بیشتر شود.

وی در ادامه گفت: برای مشترکین پرمصرف محاسبه نرخ قیمتی به صورت تصاعدی خواهد بود و در پله‌های بالای ۷۵۰ کیلووات ساعت که در استان ما هم به ندرت از این نوع مشترکان داریم قرار است افزایش قیمت قابل توجهی صورت بگیرد. مشترکینی که به هر صورت کاهش مصرف داشتند مشمول طرح‌های بخشودگی و پاداش شدندو برای مشترکان مختلف برنامه‌های مختلفی در نظر گرفته شده است.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین ادامه داد: مشترکان اداری حتما رصد خواهند شد که کاهش مصرف را داشته باشند، با مشترکان صنعتی هم برای تعطیل در یک روز وسط هفته هماهنگ خواهد شد که بجای آن روز جمعه کار کنند و برای مشترکان تجاری هم در ساعات میانه روز برای مدیریت مصرف هماهنگ خواهد شد.

▫️پاداش ۳۸ میلیارد تومانی به کم مصرف ها

اینانلو در ادامه این گفتگوی خبری اظهار کرد: در سال گذشته کسانی که صرفه جویی کردند و کاهش مصرف داشتند و مشمول پاداش نقدی و بخشودگی شدند که مبالغ قابل توجهی پاداش همکاری دریافت کردند.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآورشد: در سالهای قبل پاداش به افرادی که مصرف متعادلی داشتند پرداخت می شد و به همه گروهها تعلق گرفت و هر گروهی که صرفه جویی می کرد و نسبت به سال قبل مصرف کمتری داشت اعمال می شد به طوری که برای برخی مشترکین تا دو هزار تومان برای هر کیلو وات ساعت پاداش صرفه جویی پرداخت شد.

وی گفت: این پاداش ها در حالی اعمال شد که میانگین نرخ مصرف ۱۰۰ تومان برای هر کیلو وات بود و ما ۲۰ برابر تعرفه ها، به کم مصرف ها پاداش دادیم که در استان قزوین برخی مشترکین خوش مصرف بعنوان بستانکار در قبض ها اعمال شدند و از هزینه آنها کسر کردیم و بسیاری از پرداخت هزینه برق معاف شدند و پرداختشان صفر بود.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین تصریح کرد: در سال گذشته ۳۸ میلیارد تومان پاداش در بخش خانگی و در صورت حساب ها اعمال شد که قابل توجه بود و ما به وعده خود عمل کردیم و پاداش خوبی داده شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903089

دیگر خبرها

  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • خسارت حدود ۴۰۰ میلیارد ریالی به ایستگاه انتقال آب گچساران
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین